Ενημερώσεις Euromedica TWO

Euromedica Two – Ενημέρωση 10-07-2020

Η ενημέρωση (10-07-2020) περιέχει:
• Την έκδοση v. 2020.7.91 του προγράμματος euromedica TWO, στην οποία έχουν γίνει όλες οι παρακάτω αλλαγές/αναβαθμίσεις:
 [ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ] Κατά την καταχώρηση ειδών ενός παραστατικού αγοράς προστέθηκε ενεργή επιλογή που σε παραπέμπει στο ιστορικό του είδους.
 [ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΩΛΗΣΗ] Δυνατότητα εκτύπωσης ΑΚΥΡΗΣ (ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ) ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ μέσω του θερμικού εκτυπωτή για την περίπτωση που χρησιμοποιείτε ταμειακή μηχανή για την έκδοση των αποδείξεων λιανικής και θέλετε να δίνετε στους απαιτητικούς πελάτες σας και την ανάλυση της συναλλαγής.
 [ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΩΛΗΣΗ] Ενεργοποίηση ορίου bonus να βγαίνει προειδοποιητικό μήνυμα όταν το πιάνει ο ασθενής και ερώτηση για εξαργύρωση.
 [ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΩΛΗΣΗ] Υπολογισμός bonus είδους σε περίπτωση που έχει ορίσει ο χρήστης διαφορετικό bonus από το bonus της κατηγορίας του. Τα υπόλοιπα είδη υπολογίζονται με βάση του bonus της κατηγορίας και στο τέλος αθροίζονται όλα τα bonus μαζί.
 [ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ] Προστέθηκε η δυνατότητα εισαγωγής σημειώσεων του χρήστη επί της συνταγής π.χ. για περιπτώσεις που άλλος παραλαμβάνει τη συνταγή και άλλος την εκτελεί. Μετά το σκανάρισμα της συνταγής επιλέγετε το εικονίδιο «Προσθήκη σημείωσης»
 [ΕΙΔΟΣ] Στην καρτέλα του είδους προστέθηκε το πεδίο Οίκος που αφορά το brand της εταιρείας και ο χρήστης μπορεί να διαλέξει και να αποθηκεύσει τον οίκο της εταιρείας. (πχ εταιρεία L’OREAL, οίκος VICHY)
 [ΕΙΔΟΣ] Αποθηκεύεται στην καρτέλα του κάθε είδος στο πεδίο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ο τελευταίος προμηθευτής από τον οποίο αγοράσατε το είδος
 [ΑΠΟΘΗΚΗ] Προστέθηκαν φίλτρα για εμφάνιση της αποθήκης ανά κατηγορία (ΦΑΡΜΑΚΑ, ΜΗΣΥΦΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΑ), ανά ΦΠΑ (6%,13%,24%) και ανά εταιρεία
 [ΠΩΛΗΣΕΙΣ] Προσθήκη φίλτρου αναζήτησης με βάση τον Οίκο. Το φίλτρο για επιλογή του Οίκου δεν εμφανίζεται για την περίπτωση των φαρμάκων και των ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ. Επίσης αν συμπληρωθεί η εταιρεία τότε στην επιλογή των Οίκων εμφανίζονται μόνο οι Οίκοι της συγκεκριμένης εταιρείας. Αν συμπληρωθεί πρώτα ο Οίκος τότε η εταιρεία συμπληρώνεται αυτόματα.
 [ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΗ] Φαίνονται και οι εξαργυρώσεις των bonus.
 [ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ] Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες τροποποιήσεις για την εφαρμογή του QRcode σε κάθε παραστατικό και η τακτική αποστολή των αρχείων στην ΑΑΔΕ με φορολογικό μηχανισμό τύπου Β. Απαιτείται και αναβάθμιση του φορολογικού μηχανισμού καθώς και των αρχείων του.
* Για να σιγουρευτείτε ότι η ενημέρωση έχει περάσει σωστά, στο κεντρικό μενού του προγράμματος πατάτε συγχρόνως τα πλήκτρα Ctrl και V. Θα πρέπει να σας εμφανίσει Έκδοση προγράμματος: 2020.7.91 / Έκδοση βάσης δεδομένων: 38