Ενημερώσεις Euromedica TWO

Euromedica TWO – Ενημέρωση 13.02.2023

Η ενημέρωση (13/02/2023) περιέχει:
• Την εφαρμογή του «Δελτίου αναθεωρημένων τιμών φαρμάκων, Δεκεμβρίου 2022» όπως αυτό αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου μετά την ορθή Επανάληψη της Δ3(α)75126/30.12.2022 «Τροποποίηση της Δ3(α)72397/16.12.2022» και ισχύει για τα φαρμακεία από 13/02/2023
• Διορθώσεις σε τιμές αναφοράς, καθώς και στην ένδειξη του φαρμάκου εάν έχει γενόσημα ή όχι, σύμφωνα με το αρχείο της ΗΔΙΚΑ
• Την έκδοση v. 2023.8.80 του προγράμματος euromedica TWO, στην οποία έχουν γίνει όλες οι παρακάτω αλλαγές/αναβαθμίσεις:

[ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ] – Βοηθητικό μενού: Προστέθηκε η επιλογή «Εκτύπωση λιανικής ανά ημέρα»

[ΠΕΛΑΤΕΣ] – Βοηθητικό μενού – Ειδικές λειτουργίες: Προστέθηκε η επιλογή «Εισαγωγή πελατών σε Ομάδα»

[ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ] – Βοηθητικό μενού: Προστέθηκε η επιλογή «Αναζήτηση ανεξαρτήτως γλώσσας» για πληκτρολόγηση στα φίλτρα ανεξάρτητα από τη γλώσσα που είναι επιλεγμένη ήδη στον υπολογιστή π.χ. αναζήτηση πελάτη και με Αγγλικά παρόλο που είναι καταχωρημένος στα ελληνικά.

[ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ] – Άλλες ρυθμίσεις – Προμηθευτές – Ταξινόμηση ειδών βάσει διαθεσιμότητας: Για να γίνεται η αναζήτηση ειδών βάσει διαθεσιμότητας κατά την χειροκίνητη καταχώρηση τιμολογίου.

[ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ] – Προστέθηκε καρτέλα ΓΙΑΤΡΟΙ

[ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ] – Στις ρυθμίσεις του printer συνοδευτικού προστέθηκε η δυνατότητα επιλογής ώστε η έκδοση δωροεπιταγής να γίνεται και σε θερμικό εκτυπωτή.

[ΜΗΤΡΩΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ] – Βοηθητικό μενού προστέθηκε η επιλογή «Ενημέρωση εμβολιασμών με ιατρική συνταγή»

[ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ-ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ]: Προστέθηκε η δυνατότητα καταχώρησης συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος που επιθυμείτε να εμφανίζεται η σημείωση.

  • Για να σιγουρευτείτε ότι η ενημέρωση έχει περάσει σωστά, στο κεντρικό μενού του προγράμματος πατάτε συγχρόνως τα πλήκτρα Ctrl και V. Θα πρέπει να σας εμφανίσει Έκδοση προγράμματος: 2023.2.80 / Έκδοση βάσης δεδομένων: 124