Ενημερώσεις Euromedica TWO

Euromedica TWO – Ενημέρωση 20.04.2023

Η ενημέρωση (20/04/2023) περιέχει:
• Διορθώσεις σε τιμές αναφοράς, καθώς και στην ένδειξη του φαρμάκου εάν έχει γενόσημα ή όχι, σύμφωνα με το αρχείο της ΗΔΙΚΑ
• Την έκδοση v. 2023.4.181 του προγράμματος euromedica TWO, στην οποία έχουν γίνει όλες οι παρακάτω αλλαγές/αναβαθμίσεις:
[ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ] – Ρυθμίσεις πώλησης – Εμφανίζει το όνομα της οικογένειας: Σ’ αυτήν την περίπτωση στην πώληση και κατά την εισαγωγή του ονόματος του πελάτη εμφανίζεται δίπλα στο ΑΜΚΑ το όνομα της οικογένειας εφόσον ανήκει σε κάποια.
[ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ] – Με διπλό δεξί κλικ σε κάποιο από τα είδη της παραγγελίας ανοίγει μενού για πιο άμεση πρόσβαση στις εξής επιλογές: Ιστορικό είδους, στατιστικά είδους, τελευταίες τιμές αγοράς, διαγραφή.
[ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ]: Προστέθηκε στήλη με το όνομα του χρήστη που έκανε τη συγκεκριμένη εγγραφή.
[ΥΠΗΡΕΣΙΑ WOLT]: Προστέθηκε η δυνατότητα ενεργοποίησης της υπηρεσίας wolt για όσους έχουν συνεργασία μαζί τους. Γίνεται μαζική ενεργοποίηση των ειδών που θα εμπορεύεσετε μέσω της wolt, καθώς και εξαγωγή του καταλόγου σύμφωνα με τα πρότυπα της wolt. Τα είδη θα πρέπει να έχουν απαραίτητα κατηγορία και ιδανικά και υποκατηγορία. Στην αποθήκη έχει προστεθεί στήλη και φίλτρο wolt.
[ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ- Χονδρική] – Βοηθητικό μενού – Παρακολούθηση πληρωμών: Για την εύκολη καταχώρηση και παρακολούθηση των πληρωμών ανά παραστατικό χονδρικής.
[ΠΩΛΗΣΗ] – Βοηθητικό μενού – Προσθήκη ειδών προς παραγγελία: Εύκολη καταχώρηση των ειδών της πώλησης -όλων ή επιλεκτικά κάποιων- για παραγγελία. Στις [ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ] έχει προστεθεί νέο κουμπί «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΠΩΛΗΣΗ» όπου περιέχονται οι συγκεκριμένες παραγγελίες.
[ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ] – Βοηθητικό μενού – Παρακολούθηση πληρωμών ασφαλιστικών ταμείων: Για την εύκολη καταχώρηση και παρακολούθηση των πληρωμών των τιμολογίων προς τα ασφαλιστικά ταμεία.
[ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ] – Αιτούμενα ταμείων: Κάνοντας «κλικ» επάνω στον μήνα φαίνονται αναλυτικά όλα τα παραστατικά που έχουν εκδοθεί.
[ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΗΣ] – Εμφάνιση μελλοντικών μερικών οικογένειας: Εμφανίζονται οι συνταγές της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ και όχι μόνο οι ατομικές.
[ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ]- Εάν έχετε ορίσει δοσολογία στην καρτέλα του είδους, με αριστερό κλικ στο εικονίδιο της ετικέτας εκτυπώνεται η δοσολογία που έχετε ορίσει εσείς, εάν δεν υπάρχει εκτυπώνεται η δοσολογία του γιατρού.
[ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ] – Βοηθητικό μενού – Επισκόπηση ανά κατηγορία: Προστέθηκαν οι στήλες «Άυλες» και «Έντυπες».
[ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ] – Προστέθηκε η επιλογή [ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ]
[ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ]: Προστέθηκε στήλη [Τελευταία Αγορά] όπου αναγράφεται η ημερομηνία της τελευταίας αγοράς στα συγκεκριμένα είδη.
[ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ]: Προστέθηκε στήλη [Τρόπος πληρωμής]
[ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ – Διαχείριση Mydata]: Προστέθηκε στήλη [Σημειώσεις] για εύκολη προσθήκη σημειώσεων ανά παραστατικό.
[ΕΙΔΟΣ] – Βοηθητικό μενού – Ανασκόπηση καταστροφών: Προστέθηκε η δυνατότητα εξαγωγής σε excel.
[ΕΙΔΟΣ] – Προστέθηκε πεδίο [Δοσολογία] η οποία εμφανίζεται αυτόματα κατά την ώρα της πώλησης και με την επιλογή του μικρού ετικετογράφου δίπλα στην δοσολογία εκτυπώνεται στον ετικετογράφο.
[ΠΕΛΑΤΕΣ]: Προστέθηκε πεδίο [Ανεπάρκεια G6PD] που εμφανίζεται στις παρατηρήσεις του πελάτη.

  • Για να σιγουρευτείτε ότι η ενημέρωση έχει περάσει σωστά, στο κεντρικό μενού του προγράμματος πατάτε συγχρόνως τα πλήκτρα Ctrl και V. Θα πρέπει να σας εμφανίσει Έκδοση προγράμματος: 2023.4.181 / Έκδοση βάσης δεδομένων: 130