ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Eνσωμάτωση της f-anazitisi στο EuromedicaTWO

Η Europharmacy, συμβαδίζοντας με τις ανάγκες και απαιτήσεις του Έλληνα φαρμακοποιού για άμεση, πλήρη και πολυσχιδή επιστημονική πληροφόρηση, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ την ενσωμάτωση της πρώτης & μοναδικής για τα ελληνικά δεδομένα βάσης δεδομένων για τα φάρμακα και την πρωτοβάθμια περίθαλψη, f-anazitisi, στο πρόγραμμα διαχείρισης φαρμακείου EuromedicaTWO,

Η ενσωμάτωση αυτή δίνει τη δυνατότητα στον φαρμακοποιό να ενισχύσει με τον πλέον λειτουργικό και εύχρηστο τρόπο σε real time τον επιστημονικό του ρόλο και -κατά συνέπεια-τις συμβουλευτικές υπηρεσίες του στον ασθενή, υπηρεσίες που δημιουργούν πιστούς πελάτες, παρέχοντας παράλληλα τη δυνατότητα εύκολων συνδυαστικών πωλήσεων.

Η Europharmacy για άλλη μία φορά πραγματοποιεί μια συνεργασία που στηρίζεται στη συνεχή και αδιάλειπτη προσπάθεια για συνέπεια,  υπευθυνότητα και υλοποίηση καινοτόμων ιδεών προς όφελος του φαρμακείου και του ασθενή-πελάτη του.

Τώρα νέα θεματική ενότητα στην f-anazitisi: 

“Παθολογικά περιστατικά – Αντιμετώπιση” 

και σύνδεσή της με Φάρμακα & Συμπληρώματα Διατροφής

Με τη νέα θεματική ενότητα της f-anazitisi “Παθολογικά περιστατικά-Αντιμετώπιση” & τη σύνδεσή της με φάρμακα & συμπληρώματα διατροφής επιτυγχάνεται συνδυαστικά και διαδραστικά:

  • Ελαχιστοποίηση του χρόνου αντίδρασης για την αντιμετώπιση ενός παθολογικού περιστατικού στο φαρμακείο και για τη χορήγηση του κατάλληλου φαρμακευτικού προϊόντος.
  • Ενίσχυση όλης της ομάδας του φαρμακείου (φαρμακοποιοί, βοηθοί, υπάλληλοι) με την πληροφορία που απαιτείται, ώστε να δοθεί η κατάλληλη συμβουλή και να υποστηριχθεί η απευθείας αλλά και η συνδυαστική πώληση.

Σε κάθε καρτέλα παθολογικού περιστατικού, εκτός από τα κλινικά σημεία και συμπτώματα που εμφανίζει ο ασθενής, την αξιολόγηση της βαρύτητας του περιστατικού και τα ιδιαίτερα σημεία προσοχής που απαιτεί και τους παράγοντες κινδύνου του, υπάρχει η αντιμετώπισή του από τον φαρμακοποιό, που περιλαμβάνει και την παροχή φαρμάκων, ακόμα και βοηθητικών συμπληρωμάτων διατροφής και φυτικών σκευασμάτων.

Οι προτεινόμενες δραστικές ουσίες και εμπορικές ονομασίες των φαρμάκων και οι ονομασίες των συμπληρωμάτων διατροφής και των δρογών/βοτάνων, έχουν το χαρακτηρισμό του συνδέσμου (link), ώστε ο χρήστης με ένα «κλικ» να μεταφερθεί από την καρτέλα “Παθολογικά περιστατικά-Αντιμετώπιση” στην καρτέλα “Φάρμακο με μια ματιά”  ή/και στο “Φάρμακο & Συμπληρώματα Διατροφής” και αντίστροφα, για να ανατρέξει άμεσα στην αναλυτική πληροφορία τους.  

Μπορείτε να μεταβείτε στο παρακάτω link για να δείτε τον τρόπο ενσωμάτωσης και λειτουργίας της εφαρμογής f-anazitisi στο Euromedica TWO.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον τρόπο ενεργοποίησης της εφαρμογής f-anazitisi στο Euromedica TWO.*

*Εάν είστε ήδη συνδρομητής της εφαρμογής αυτής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για την άμεση ενεργοποίησή της στο πρόγραμμα