Ενημερώσεις Euromedica TWO

Euromedica TWO – Ενημέρωση 17.11.2023

Η ενημέρωση (14/11/23) περιέχει:
• Διορθώσεις σε τιμές αναφοράς, καθώς και στην ένδειξη του φαρμάκου εάν έχει γενόσημα ή όχι, σύμφωνα με το αρχείο της ΗΔΙΚΑ
• Την έκδοση v. 2023.11.170 του προγράμματος euromedica TWO, στην οποία έχουν γίνει όλες οι παρακάτω αλλαγές/αναβαθμίσεις:

[ΠΩΛΗΣΕΙΣ] – Βοηθητικό μενού – Σκαναρισμένα barcodes: Εμφανίζονται δύο εικονίδια για αποθήκευση και επιλογή της λίστας.

[ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ] Με δεξί κλικ στην προεπισκόπηση συνταγής εμφανίζεται ένα παράθυρο όπου μπορείτε να ζητήσετε απόκρυψη των στοιχείων του γιατρού και του ασθενή.

[ΠΩΛΗΣΗ] – Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά , δραστική και ομοειδή εμφανίζονται μόνο κατά την πώληση των φαρμάκων.

[ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ] – Στην περίπτωση που εμφανίζεται κάποιο κυλιόμενο μήνυμα της Europharmacy στο πάνω μέρος του προγράμματος, έχετε τη δυνατότητα με δεξί κλικ επάνω στο Χ του μηνύματος να επιλέξετε να μην εμφανιστεί ξανά.

[ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ] – Η συντόμευση πλήκτρων για την εκκαθάριση της συνταγής έγινε με shift+esc.

[ΠΩΛΗΣΕΙΣ] – Βοηθητικό μενού – Ορισμός ελάχιστου αποθέματος: Μπορείτε να ορίσετε αυτοματοποιημένα το ελάχιστο απόθεμα βάσει των πωλήσεων και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

[f-Anazitisi] – Προστέθηκε καινούργια κατηγορία παθολογικά

[ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ] – Στην εκτύπωση των παραστατικών προστέθηκε στις στήλες και η δυνατότητα εκτύπωσης του barcode.

[ΕΙΔΟΣ] – Βοηθητικό μενού – Διαχείριση ημερομηνιών λήξης: Με δεξί κλικ ανοίγει η καρτέλα του επιλεγμένου είδους.

[ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ] – Δεν φαίνονται τα σύνολα των παραγγελιών στους χρήστες που δεν έχουν δικαιώματα στο ταμείο.

[ΠΩΛΗΣΗ] – Βοηθητικό μενού – Παραδόσεις σε αναμονή: Προστέθηκε η δυνατότητα αποστολής sms στις επιλεγμένους αναμονές παράδοσης.

[ΠΕΛΑΤΕΣ] – Συνολικές οφειλές πελατών: Mε διπλό κλικ πάνω στη γραμμή της συνολικής οφειλής του κάθε πελάτη ανοίγει το παράθυρο των οφειλών όπου δίπλα στο όνομα αναγράφεται πλέον και ο ΑΜΚΑ.

[ΕΤΙΚΕΤΟΓΡΑΦΟΣ] – Διατηρούνται οι τυχόν αλλαγές που κάνετε στις ρυθμίσεις της ετικέτας (π.χ. γραμματοσειρά, μέγεθος γραμματοσειράς, περιθώρια κλπ) για την επόμενη ετικέτα.

[ΕΙΔΟΣ] – Βοηθητικό μενού – Προσφορές – Προσθήκη μαζικής προσφοράς: Προστέθηκε φίλτρο «Κατηγορία».

[ΠΩΛΗΣΗ] – Στο πεδίο ΑΦΜ όταν πληκτρολογείτε ΑΦΜ εμφανίζεται και ένα εικονίδιο για έλεγχο του ΑΦΜ από την ΑΑΔΕ.

[ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ] – Διαχείριση Mydata: Με δεξί κλικ επάνω στο παραστατικό εμφανίζεται μενού για 1. Αντιγραφή MARK, 2. Αντιγραφή UID και 3. Αντιγραφή ΑΦΜ.

[ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ] – Άλλες ρυθμίσεις – Ρυθμίσεις πώλησης – Όρισμός πωλητή ανά είδος: Προστέθηκε η δυνατότητα αλλαγής πωλητή στα «ελεύθερα» είδη.

[ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ] – Άλλες ρυθμίσεις – Ρυθμίσεις πώλησης – Απενεργοποίηση δυνατότητας εναλλαγής τιμής: για την απενεργοποίηση της εναλλαγής τιμών μεταξύ του προσωπικού καταλόγου και του καταλόγου databox κατά την πώληση.

[eshop] – Προστέθηκε αναζήτηση βάσει του αριθμού παραγγελίας στο παράθυρο διαχείρισης παραγγελιών eshop.

  • Για να σιγουρευτείτε ότι η ενημέρωση έχει περάσει σωστά, στο κεντρικό μενού του προγράμματος πατάτε συγχρόνως τα πλήκτρα Ctrl και V. Θα πρέπει να σας εμφανίσει Έκδοση προγράμματος: 2023.11.170 / Έκδοση βάσης δεδομένων: 143