Ενημερώσεις Euromedica TWO

Euromedica TWO – Ενημέρωση 25.07.2023

Η ενημέρωση (25/07/2023) περιέχει:
• Την έκδοση v. 2023.7.250 του προγράμματος euromedica TWO, στην οποία έχουν γίνει όλες οι παρακάτω αλλαγές/αναβαθμίσεις:

[ΕΙΔΟΣ] – Στην καρτέλα του είδους προστέθηκε η επιλογή check “Να εξαιρείται από τον υπολογισμό Bonus”. Όταν είναι τσεκαρισμένη η επιλογή, τότε στην Πώληση αγνοεί το συγκεκριμένο είδος κατά τον υπολογισμό bonus της συναλλαγής ακόμα και στην περίπτωση που ανήκει σε μία κατηγορία ειδών που κατά την αντιστοίχιση bonus είχατε επιλέξει να παίρνει bonus.

[ΕΤΙΚΕΤΟΓΡΑΦΟΣ]- Προστέθηκε η δυνατότητα εκτύπωσης και σε διάσταση ετικέτας
5.5 Χ 2.5

[ΕΙΔΟΣ] – Στην καρτέλα του είδους προστέθηκε πεδίο [Υπενθ. Λήξης] όπου ορίζετε πόσους μήνες πριν επιθυμείτε να εμφανίζεται εδοποίηση λήξης για το συγκεκριμένο είδος.

[ΕΙΔΟΣ] – Βοηθητικό μενού – ΟΡΙΣΜΟΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗΣ: Μπορείτε να ορίσετε πόσους μήνες πριν επιθυμείτε να εμφανίζεται εδοποίηση λήξης για κάποια ομάδα ειδών χρησιμοποιώντας τα φίλτρα.

[ΠΕΛΑΤΕΣ] – Στην καρτέλα πελάτη προστέθηκε το πεδίο [ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΟ] για καταχώρηση κάποιου ψευδώνυμου ή χαρακτηριστικού που διαχωρίζει τους πελάτες π.χ. σε περίπτωση συνωνυμίας καθώς και για πιο γρήγορη αναζήτηση του πελάτη.

[ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ] – Προστέθηκε η δυνατότητα εισαγωγής τίτλων στις σημειώσεις.

[ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ] – Προστέθηκε το φίλτρο [Επανάληψη] για αναζήτηση βάσει της επανάληψης, π.χ. 2/3 (όλες οι δεύτερες εκτελέσεις από τις τρεις) ή 6 (όλες οι εξάμηνες), κ.λ.π.

[e-shop] Εκτυπώνεται στην απόδειξη ο αριθμός παραγγελίας του eshop

  • Για να σιγουρευτείτε ότι η ενημέρωση έχει περάσει σωστά, στο κεντρικό μενού του προγράμματος πατάτε συγχρόνως τα πλήκτρα Ctrl και V. Θα πρέπει να σας εμφανίσει Έκδοση προγράμματος: 2023.7.250 / Έκδοση βάσης δεδομένων: 140