Ενημερώσεις Euromedica TWO

Euromedica TWO – Ενημέρωση 08.04.2022

Η ενημέρωση (08/04/22) περιέχει:
• Διορθώσεις σε τιμές αναφοράς, καθώς και στην ένδειξη του φαρμάκου εάν έχει γενόσημα ή όχι, σύμφωνα με το αρχείο της ΗΔΙΚΑ (31-03-2022)
• Το Δελτίο Τιμών Νέων Γενοσήμων Φαρμάκων Ανθρώπινης Χρήσης Φεβρουαρίου 2022
• Το Δελτίο Τιμών Νέων Φαρμάκων Ανθρώπινης Χρήσης 4ου τριμήνου 2021

• Την έκδοση v. 2022.4.71 του προγράμματος euromedica TWO, στην οποία έχουν γίνει όλες οι παρακάτω αλλαγές/αναβαθμίσεις:

[ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ] – Προστέθηκε «ενεργό» κείμενο για την αυτόματη συμπλήρωση της αξίας στο τιμολόγιο των ραντεβού εμβολιασμών.

[ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ] – Δυνατότητα Δέσμευσης και Αποδέσμευσης συνταγής που περιέχει φάρμακα απευαισθητοποίησης.

[ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΩΛΗΣΗ] – Δεξιά στο πινακάκι με τα στοιχεία είδους εμφανίζονται επιπλέον και τα πεδία ΡΑΦΙ και ΘΕΣΗ μόνο στην περίπτωση που αυτά είναι συμπληρωμένα.

[ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΩΛΗΣΗ] – Κάνοντας κλικ με το ποντίκι επάνω στην επικεφαλίδα «Ονομασία είδους» ταξινομούνται αλφαβητικά όλα τα είδη που βρίσκονται στη πώληση έως εκείνη τη στιγμή.

[ΑΠΟΘΗΚΗ] – Προστέθηκε διάστημα Από – Έως και για το ελάχιστο απόθεμα.
[ΓΙΑΤΡΟΙ] – Βοηθητικό μενού – Εξαγωγή γιατρών σε excel.

[ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΝΤΑ RAPID TEST] – Βοηθητικό μενού – Δείκτης θετικότητας rapid test: Εμφανίζεται ανά ημέρα το πλήθος και το ποσοστό των θετικών tests.

[RAPID TEST] – Βοηθητικό μενού – Ιστορικό διενέργειας rapid test – Κατά την καταχώρηση αποτελέσματος προστέθηκε η δυνατότητα καταχώρησης και του Κωδικού ελέγχου για εκτύπωσή του στην βεβαίωση.

  • Για να σιγουρευτείτε ότι η ενημέρωση έχει περάσει σωστά, στο κεντρικό μενού του προγράμματος πατάτε συγχρόνως τα πλήκτρα Ctrl και V. Θα πρέπει να σας εμφανίσει Έκδοση προγράμματος: 2022.04.71 / Έκδοση βάσης δεδομένων: 100