Ενημερώσεις Euromedica TWOΧωρίς κατηγορία

Euromedica TWO – Ενημέρωση 14.04.2021

Η ενημέρωση (14-04-2021) περιέχει:

  • Την έκδοση v. 2021.4.131 του προγράμματος euromedica TWO, στην οποία έχουν γίνει όλες οι παρακάτω αλλαγές/αναβαθμίσεις:

[ΔΙΑΘΕΣΗ self test] – Μετά τη διάθεση του πρώτου self test ενεργοποιείται το κουμπί για Λήψη έγκρισης και για δεύτερο self test.

[ΕΙΣΟΔΟΣ]  – Κατά την είσοδο στο πρόγραμμα, δίπλα στον κωδικό χρήστη προστέθηκε  «ματάκι»

[ΠΕΛΑΤΕΣ] -> Προσθήκη πελάτη στους προμηθευτές: Κάνετε αναζήτηση του πελάτη που θέλετε να αντιγράψετε στους προμηθευτές και από το βοηθητικό μενού επιλέγετε «Προσθήκη πελάτη στους προμηθευτές».

[ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ] – Άλλες ρυθμίσεις – Διαχείριση ασφαλ. Ταμείων: Μπορεί ο χρήστης να ορίζει προεπιλεγμένη συμμετοχή πχ 25% για τις χειρόγραφες συνταγές για κάθε ταμείο ξεχωριστά. 

[ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ] –  H καταχώρηση προμηθευτή μπορεί να γίνει αυτόματα με άντληση των στοιχείων από την ΑΑΔΕ εφόσον συμπληρωθεί ο ΑΦΜ και επιλέξετε το εικονίδιο ακριβώς δίπλα από το πεδίο του ΑΦΜ.

* Για να σιγουρευτείτε ότι η ενημέρωση έχει περάσει σωστά, στο κεντρικό μενού του προγράμματος πατάτε συγχρόνως τα πλήκτρα Ctrl και V. Θα πρέπει να σας εμφανίσει Έκδοση προγράμματος: 2021.4.132 / Έκδοση βάσης δεδομένων: 60