Ενημερώσεις Euromedica TWO

Euromedica TWO – Ενημέρωση 11.07.2024

Η ενημέρωση (11/07/24) περιέχει:

·         Διορθώσεις σε τιμές αναφοράς, καθώς και στην ένδειξη του φαρμάκου εάν έχει γενόσημα ή όχι, σύμφωνα με το αρχείο της ΗΔΙΚΑ
·         Την έκδοση v. 2024.7.90 του προγράμματος euromedica TWO, στην οποία έχουν γίνει όλες οι παρακάτω αλλαγές/αναβαθμίσεις: 

[ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ]: Κατά την προχορήγηση συνταγής με δεξί κλικ επάνω στο εικονίδιο του εκτυπωτή μπορείτε να εκτυπώσετε τα είδη που δεν κοστολογείτε.

[ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ]: Προστέθηκε η επιλογή “εμφάνιση πάντα”.

[ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ]- Βοηθητικό μενού – Μελλοντικές συνταγές – Βοηθητικό μενού: Προστέθηκε η επιλογή [Διαγραφή ληγμένων συνταγών]

[ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ]: – Άλλες ρυθμίσεις – Ηλεκτρονική συνταγή – Αυτόματη επιλογή προχορηγημένων στις οφειλές: Με αυτή την επιλογή όταν «ανοίγει» μία προχορηγημένη συνταγή τα φάρακα στο παράθυρο των οφειλών είναι τσεκαρισμένα.

[ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ] – Ρυθμίσεις πελατών – Αγνόησε τον διακριτικό τίτλο: Κατά την αναζήτηση με ΑΦΜ φέρνει το όνομα της επιχείρησης αντί για το διακριτικό τίτλο.

[ΠΩΛΗΣΗ] – Δυνατότητα φόρτωσης ετεροχρονισμένης πληρωμής σε Pos με ΦΗΜΑΣ Algobox III.

[ESHOP] – Προστέθηκε κουμπί Refresh στο παράθυρο των παραγγελιών του eshop.

[ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ]: Στην περίπτωση που υπάρχει ενεργοποιημένος ο Πάροχος εμφανίζεται κουμπί [Παραστατικά Parochos]

[ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ – Βοηθητικό μενού – MyData – Διαχείριση Mydata]: Προστέθηκε φίλτρο για να διαχωρίζονται τα  b2c , b2b , b2g παραστατικά εφόσον είναι ενεργοποιημένος ο Πάροχος.

[ΠΑΡΟΧΟΣ]: – Βοηθητικό μενού: Προστέθηκε η δυνατότητα επισύναψης pdf του παραστατικού στον Πάροχο στην περίπτωση που αυτό δεν «ανέβηκε» κατά την έκδοσή του.

[ΠΑΡΟΧΟΣ-MYDATA]: Στην περίπτωση που κατά την έκδοση παραστατικού λιανικής δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ παρόου-mydata εμφανίζεται ερώτηση εάν επιθυμείτε να εκτυπωθεί το παραστατικό και η αποστολή στο Mydata γίνεται ετεροχρονισμένα όταν θα επανέλθει η σύνδεση.

* Για να σιγουρευτείτε ότι η ενημέρωση έχει περάσει σωστά, στο κεντρικό μενού του προγράμματος πατάτε συγχρόνως τα πλήκτρα Ctrl και V. Θα πρέπει να σας εμφανίσει Έκδοση προγράμματος: 2024.7.90 / Έκδοση βάσης δεδομένων: 151