Ενημερώσεις Euromedica TWO

Η ενημέρωση (24/07/24) περιέχει:

  • Στη λειτουργία ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΠΛΗΘΟΣ ΣΥΝΤΑΓΩΝ έχουν προστεθεί δύο νέες στήλες, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και ΥΠΟΛΟΙΠΟ. Οι στήλες αυτές εξάγονται και μπορούν να εκτυπωθούν όταν ζητήσουμε εξαγωγή σε xlsx.
  • Για χρήστες που δεν έχουν δικαίωμα να βλέπουν το λογιστήριο, από τη λειτουργία πώληση και πατώντας το κουμπί εύρεση παραστατικού δεν εμφανίζονται τα σύνολα των παραστατικών, ούτε μπορεί να τα εξάγει σε excel. Σε περίπτωση που διαθέτουμε πάροχο, στη λειτουργία “παραστατικά Parochos” βλεπει αποκλειστικα 7 μέρες και δεν φαίνονται τα συνολα.
  • Στη λειτουργία “Πώληση” και πατώντας το “εύρεση παραστατικού”, για παραστατικά στα οποία θέλουμε να αντιστοιχίσουμε πελάτη, όταν επιλέγουμε την αντίστοιχη λειτουργία από τις 3 γραμμές, δίπλα στον πελάτη εμφανίζεται και το προσωνύμιό του, εφόσον έχουμε προσθέσει κάποιο.
  • Για όσους κρατάνε ημερομηνίες λήξης, από τη λειτουργία Είδος – Διαχείριση ημερ. λήξης , πατώντας στις 3 γραμμές και επιλέγοντας “ορισμός υπενθύμισης” έχει προστεθεί επιπλέον φίλτρο “προμηθευτής”
  • Υπάρχει η δυνατότητα να εκτυπώνεται ο αριθμός του δελτίου λιανικής με τη μορφή barcode ώστε να είναι δυνατό να σκαναριστεί από την πώληση -εύρεση παραστατικού, κάνοντας δεξί κλικ πάνω στο κουμπί, για άμεση ανεύρεση. Για να ρυθμίσουμε αυτή τη νέα δυνατότητα πηγαίνουμε στις ρυθμίσεις του προγράμματος και εφόσον είναι ορισμένος ο printer star και τσεκαρισμένο το κουτάκι της εκτύπωσης, πατάμε πάνω στο μολυβάκι, επιλέγουμε το “εκτύπωση barcode συναλλαγής” και αποθηκεύουμε.
  • Στη λειτουργία της ηλεκτρονικής συνταγής είναι πλέον δυνατό να μαρκάρει και να αντιγράψει κανείς τα σχόλια του γιατρού στη συνταγή, στη δεξιά μπάρα
  • Δίνεται η δυνατότητα της έκδοσης αποδείξεων και στις περιπτώσεις που ο πάροχος ηλεκτρονικής τιμολόγησης έχει πέσει ή που δεν λειτουργεί το ίντερνετ στο φαρμακείο.
  • * Για να σιγουρευτείτε ότι η ενημέρωση έχει περάσει σωστά, στο κεντρικό μενού του προγράμματος πατάτε συγχρόνως τα πλήκτρα Ctrl και V. Θα πρέπει να σας εμφανίσει Έκδοση προγράμματος: 2024.7.190 / Έκδοση βάσης δεδομένων: 151