Ενημερώσεις Euromedica TWO

Euromedica Two – Ενημέρωση 15.01.2021

Η ενημέρωση (15-01-2021) περιέχει:
• Την έκδοση v. 2021.1.140 του προγράμματος euromedica TWO, στην οποία έχουν γίνει όλες οι παρακάτω αλλαγές/αναβαθμίσεις:

 1. [ΠΕΛΑΤΕΣ] Προστέθηκε πεδίο με την ένδειξη Ενεργού/Ανενεργού πελάτη.
 2. [ΑΠΟΘΗΚΗ] Κατά την ενημέρωση αποθήκης προστέθηκε δυνατότητα παράβλεψη.
 3. [ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ] –Βοηθητικό μενού – Rebate: Γίνεται υπολογισμός του rebate.
 4. [ΠΩΛΗΣΗ]- ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ: Εμφανίζονται οι κινήσεις του τελευταίου τριμήνου
 5. [ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ] – Καταχώρηση Παραστατικού – Βοηθητικό μενού – Επιτρέπεται η αλλαγή Χ.Τ. φαρμάκων: Επιτρέπει την αλλαγή της χονδρικής τιμής στα φάρμακα, για την περίπτωση που ισχύει ένα δελτίο τιμών φαρμάκων αρχικά για τις φαρμακαποθήκες και αργότερα για τα φαρμακεία, έτσι ώστε να συμφωνεί το τιμολόγιο αγοράς που καταχωρείτε στο πρόγραμμα με αυτό που λάβατε.
 6. [ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ] – Καταχώρηση Παραστατικού: Δίνεται η δυνατότητα επεξεργασίας της τιμής eshop των ειδών που καταχωρείτε.
 7. [ΕΙΔΟΣ] – Βοηθητικό μενού – Ενημέρωση ανά κατηγορία/εταιρία: Προστέθηκε η δυνατότητα αλλαγής μαζικά των τιμών eshop.
 8. [ΕΙΔΟΣ] – Βοηθητικό μενού – Διαχείριση Ημερ. Λήξης: Προστέθηκε η επιλογή Έλεγχος αποθήκης- ημερομηνίες λήξης με την οποία γίνεται σύγκριση των αποθεμάτων της αποθήκης με αυτά που έχετε καταχωρήσει στις ημερομηνίες λήξης.
 9. [ΠΩΛΗΣΗ] – Στοιχεία πελάτη- Βοηθητικό μενού: Προστέθηκε το ιστορικό ασθενή από μεταφορά.
 10. [ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ] – Δίνεται η δυνατότητα ταξινόμησης κατά ποσοστό μεταβολής της μελλοντικής τιμής
 11. [ΠΕΛΑΤΕΣ] – Βοηθητικό μενού – Ενημέρωση ημέρ. γέννησης βάσει ΑΜΚΑ: Ενημερώνει το πεδίο της ημερομηνίας γέννησης βάσει τον ΑΜΚΑ σε όσους πελάτες δεν είναι συμπληρωμένο.
 12. [ΠΕΛΑΤΕΣ] – Προστέθηκε φίλτρο για αναζήτηση βάσει της ηλικίας των πελατών.
 13. [ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΩΝ] Προστέθηκαν φίλτρα αναζήτησης βάσει icd10 και διάγνωσης.
 14. [ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ] – Βοηθητική μπάρα αριστερά: Προστέθηκε εικονίδιο που σας παραπέμπει στο link για τα ραντεβού των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού.
 • Για να σιγουρευτείτε ότι η ενημέρωση έχει περάσει σωστά, στο κεντρικό μενού του προγράμματος πατάτε συγχρόνως τα πλήκτρα Ctrl και V. Θα πρέπει να σας εμφανίσει Έκδοση προγράμματος: 2021.1.140 / Έκδοση βάσης δεδομένων: 53