Ενημερώσεις Euromedica TWO

Euromedica TWO – Ενημέρωση 18.01.2022

Η ενημέρωση (18/01/22) περιέχει:

  • Διορθώσεις σε τιμές αναφοράς, καθώς και στην ένδειξη του φαρμάκου εάν έχει γενόσημα ή όχι, σύμφωνα με το αρχείο της ΗΔΙΚΑ (13-01-2022)
  • Την έκδοση v. 2022.1.171 του προγράμματος euromedica TWO, στην οποία έχουν γίνει όλες οι παρακάτω αλλαγές/αναβαθμίσεις:       

[MYDATA] – Λογιστήριο – Διαχείριση mydata: Βοηθητικό μενού- Προστέθηκε η επιλογή «Μεταφορά εσόδων σε προηγούμενη χρήση» για την περίπτωση που επιθυμείτε παραστατικά εσόδων που έχετε εκδώσει στην τρέχουσα χρήση να «ανέβουν» στο mydata στην προηγούμενη χρήση. Στο ίδιο σημείο έχει προστεθεί και η επιλογή «Εμφάνιση στήλης προηγούμενης χρήσης» όπου προστίθεται μία επιπλέον στήλη στην οθόνη με την ένδειξη της χρήσης με την οποία έχει «ανέβει» το παραστατικό στο mydata. 

[MYDATA] – Κατά την χειρόγραφη καταχώρηση παραστατικού για μεταβίβαση στην ΑΑΔΕ δέχεται και ΑΦΜ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

[ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ] – Δυνατότητα αποστολής στον λογιστή με  email των αρχείων που αφορούν λιανική και χονδρική.

[ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ] Με διπλό κλικ επάνω σε κάθε παραστατικό ανοίγει το παράθυρο της αναζήτησης παραστατικών όπου επιλέγοντας «Επανέκδοση παραστατικού» μπορείτε να δείτε το περιεχόμενό του.

[ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ] – Αναδιαμορφώθηκαν τα γραφικά στοιχεία των στατιστικών.

[ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ] – Άλλες ρυθμίσεις – Ρυθμίσεις πώλησης – Αποσύνδεση χρήση κατά την ολοκλήρωση: Προστέθηκε η δυνατότητα επιλογής αποσύνδεσης του χρήστη μετά από κάθε συναλλαγή στην πώληση

[ΟΦΕΙΛΕΣ]  – Προστέθηκε η δυνατότητα διαχωρισμού των οφειλών ανά χρήματα ή συνταγές κατά την εκτύπωσή τους σε θερμικό.

[ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ] –Εμφανίζονται τα είδη αλφαβητικά. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να εμφανίζονται τα είδη αρχικά όλα τα φάρμακα αλφαβητικά και στη συνέχεια όλα τα παραφαρμακευτικά αλφαβητικά θα πρέπει να τσεκάρετε επάνω στο α/α να γυρίσετε στο κεντρικό μενού και να μπείτε ξανά στις παραγγελίες.

[ΠΩΛΗΣΗ] – Λήψη δείγματος για rapid test: Προστέθηκε δυνατότητα/εικονίδιο για καταχώρηση της λήψης δείγματος rapid test και την εκτύπωση του barcode του test, της ημερομηνίας διενέργειας, του ονοματεπώνυμου και ΑΜΚΑ πελάτη για εκτύπωσή τους σε αυτοκόλλητη ετικέτα. Επιπλέον, προστέθηκε σε αυτό το σημείο η δυνατότητα έκδοσης απευθείας της απόδειξης.

[ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΩΛΗΣΗ] Όταν είναι ήδη επιλεγμένος ένας πελάτης και επιχειρήσετε να αναζητήσετε άλλον πελάτη  βάσει ΑΦΜ, κινητού ή ΑΜΚΑ εμφανίζεται σχετική ερώτηση.

[[ΩΛΗΣΗ-ΕΙΣΡΟΕΣ] – Κατά την καταχώρηση εισροών από την καρτέλα των οφειλών πελάτη μπορείτε να ορίσετε εάν η εισροή προήλθε από μετρητά ή κάρτα.

[ΠΩΛΗΣΗ – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ] – Βοηθητικό μενού- Παραστατικά πελάτη – Αποστολή καρτέλας πελάτη σε email

[ΠΩΛΗΣΗ – ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ] – Φαίνονται και οι δοσοληψίες της οικογένειας

[ΕΙΔΟΣ] – Προστέθηκε πεδίο υπολογισμού της έκπτωσης που προκύπτει συγκρινόμενο της προτεινόμενης τιμής με την τιμή ehsop με δυνατότητα αλλαγή της έκπτωσης και ενημέρωσης της τιμής eshop και αντίστροφα.

[ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΙΔΟΥΣ]- Προστέθηκε νέα στήλη όπου αναγράφεται η ημερομηνία και η ώρα που καταχωρήθηκε η κίνηση.

[ΠΕΛΑΤΕΣ] – ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ: Προστέθηκε η δυνατότητα μαζικών διαγραφών υπενθυμίσεων με το πάτημα των πλήκτρων Ctrl ή Shift και των επιθυμητών εγγραφών συγχρόνως και στη συνέχεια του κάδου ανακύκλωσης.

[SELF TEST] – Η  αναζήτηση της διάθεσης των self test γίνεται πλέον και σε ανενεργούς πελάτες.

[ΑΠΟΘΗΚΗ] – Εμφάνιση των μελλοντικών τιμών και της αξίας της αποθήκης μετά την εφαρμογή των νέων τιμών.