Ενημερώσεις Euromedica TWO

Euromedica TWO – Ενημέρωση 22.12.2021

Η ενημέρωση (22-12-2021) περιέχει:

  • Διορθώσεις σε τιμές αναφοράς, καθώς και στην ένδειξη του φαρμάκου εάν έχει γενόσημα ή όχι, σύμφωνα με το αρχείο της ΗΔΙΚΑ (17-12-2021)
  • Την ενσωμάτωση των λιανικών τιμών στη θέση ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΙΜΗ σύμφωνα με το Δελτίο αναθεωρημένων τιμών φαρμάκων ανθρώπινης χρήσης, Δεκεμβρίου 2021 όπως αυτό αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας η ισχύς του οποίου αρχίζει για τις φαρμακαποθήκες και τους συνεταιρισμούς από 24-01-2022 και ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΠΟ 07-02-2022
  • Την έκδοση v. 2021.12.201 του προγράμματος euromedica TWO, στην οποία έχουν γίνει όλες οι παρακάτω αλλαγές/αναβαθμίσεις:       

[ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ] – Κατά την έκδοση των τιμολογίων προς τα ασφαλιστικά ταμεία, προτεινόμενη ημερομηνία είναι η τρέχουσα.

[ΕΤΙΚΕΤΟΓΡΑΦΟΣ] – Κατά την εκτύπωση barcode μέσω του ετικετογράφου μπορεί ο χρήστης να ορίσει και τεμάχια.

[ΕΤΙΚΕΤΟΓΡΑΦΟΣ] – Προστέθηκε και η δυνατότητα επιλογής για εκτύπωση ετικέτας Dymo 13×25.

[ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ] Προστέθηκε φίλτρο κινούμενου χιονιού στο κεντρικού μενού. Μπορεί κανείς να το ενεργοποιεί και απενεργοποιεί από κάτω δεξιά στο κουμπί κειμένου (Απενεργοποίηση/Ενεργοποίηση χιονιού).

[ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ] – Για γρήγορο μαρκάρισμα των εγγραφών μπορείτε να πατάτε συγχρόνως τα πλήκτρα  shift + Home για να μαρκαριστούν οι εγγραφές από την επιλεγμένη εγγραφή και πάνω ή το shift + End για να μαρκαριστούν οι εγγραφές από την επιλεγμένη εγγραφή και κάτω

[ΠΩΛΗΣΕΙΣ] – Προστέθηκε η στήλη ΕΚΠΤΩΣΗ όπου φαίνεται ποια είδη έχουν δοθεί με έκπτωση (όταν δεν υπάρχει ομαδοποίηση)

[ΟΦΕΙΛΕΣ] – Εάν στην καρτέλα οφειλών περιέχονται και συνταγές, με διπλό κλικ επάνω στη συνταγή μπορείτε να δείτε τι περιέχει η συνταγή αναλυτικά.

[ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ] – [ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ] : Αποστολή παραστατικών χονδρικής στον πελάτη εφόσον στα στοιχεία του πελάτη υπάρχει καταχωρημένο email και έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία από τις ρυθμίσεις του προγράμματος.

[ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ] – ενσωματώθηκε η νέα λειτουργία της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης: εισαγωγή φαρμάκων ΙΦΕΤ που μετατρέπει τις μέχρι τώρα χειρόγραφες συνταγές ΙΦΕΤ σε ηλεκτρονικές.

[ΣΥΝΟΨΗ ΠΩΛΗΣΗΣ] – Έχει προστεθεί η δυνατότητα εκτύπωσης της ετικέτας με τη σύνοψη της πώλησης σε δεύτερο χρόνο από ιστορικό χρήστη όταν ανοίγετε μία παλιά συναλλαγή / πώληση.

[ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ] – Άλλες ρυθμίσεις – Ρυθμίσεις πώλησης – Εμφάνιση δοσοληψιών πελάτη: Στην περίπτωση που επιθυμεί ο χρήστης να εμφανίζεται το παράθυρο των δοσοληψιών κατά την εισαγωγή του ονόματος στην πώληση.

[ΠΕΛΑΤΕΣ] – Παραστατικά πελάτη: Προστέθηκε φίλτρο για εμφάνιση των παραστατικών όλων των μελών της οικογένειας

[ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ] – Προστέθηκε δυνατότητα προεπιλογής του τρόπου πληρωμής ανά παραστατικό.

[ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΩΛΗΣΗ] – Προστέθηκε το εικονίδιο της ανανέωσης (ή εναλλακτικά με τα πλήκτρα Shift+Esc) για να γίνεται «καθαρισμός» του παραθύρου της πώλησης ώστε να μην χρειάζεται να γυρνάτε στο κεντρικό μενού

* Για να σιγουρευτείτε ότι η ενημέρωση έχει περάσει σωστά, στο κεντρικό μενού του προγράμματος πατάτε συγχρόνως τα πλήκτρα Ctrl και V. Θα πρέπει να σας εμφανίσει Έκδοση προγράμματος: 2021.12.210  / Έκδοση βάσης δεδομένων: 89