Ενημερώσεις Euromedica TWO

Euromedica TWO – Ενημέρωση 30.05.2024

Η ενημέρωση (30/05//2024) περιέχει:
• Την έκδοση v. 2024.5.281 του προγράμματος euromedica TWO, στην οποία έχουν γίνει όλες οι παρακάτω αλλαγές/αναβαθμίσεις:

[ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ] – Αναζήτηση παραστατικού: Εμφάνιση καρτέλας προμηθευτή με προοδευτικά υπόλοιπα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με δυνατότητα εκτύπωσης.

[ΟΦΕΙΛΕΣ] – Προστέθηκε φίλτρο ημερομηνιών

[ΠΩΛΗΣΗ] – Ενημέρωση με τη νέα λίστα ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΑΓΩΓΗΣ

[f-anazitisi] – Με δεξί κλικ στο f αναζήτηση, προστέθηκε νέα κατηγορία “Αλληλεπιδράσεις φαρμάκων & συμπληρωμάτων διατροφής”

[ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ και ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ] – Προστέθηκε φίλτρο αναζήτησης [Τηλέφωνο]

[ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ] – Μελλοντικές εκτελέσεις: Προστέθηκε φίλτρο αναζήτησης [Δραστική]

[ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ] – Προστέθηκε φίλτρο [Σημείο πώλησης] – Εμφανίζεται όταν ο χρήστης έχει δηλώσει περισσότερα από ένα σημεία πώλησης.

[ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ] – Έσοδα: Προστέθηκε φίλτρο ΣΕΙΡΑ

[ΠΩΛΗΣΗ] – Προτέθηκαν οι συντομεύσεις ctrl και . (τελεία) για μετρητά, ctrl και ,(κόμμα) για κάρτα Να υπάρχει συντόμευση από το πληκτρολόγιο για να επιλέγει κάρτα.

[ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ] – Ρυθμίσεις είδους: Προστέθηκε η επιλογή [Χρησιμοποιώ ημερομηνίες λήξης] για να εμφανίζεται σχετική υπενθύμιση στην αποθήκη και σε άλλα σημεία του προγράμματος με δυνατότητα αλλαγής.

[ΠΩΛΗΣΗ] – Με δεξί κλικ επάνω στο πεδίο [Συν. Έκπτωση αξίας] μπορείτε να πληκτρολογήσετε απευθείας το τελικό ποσό της συναλλαγής που επιθυμείτε μετά την έκπτωση.

[ΕΙΔΟΣ] – Βοηθητικό μενού – Ενημέρωση προσωπικού καταλόγου: Προστέθηκε φίλτρο [Μόνο χονδρικές τιμές] για να ενημερώνονται οι χονδρικές τιμές χωρίς να μεταβάλλονται οι λιανικές τιμές.

[ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ] – Προστέθηκε η επιλογή [Επιλογές προμηθευτή] που κλειδώνει τις ενημερώσεις τιμών από τιμολόγια καθώς και την ενημέρωση παραφαρμάκων από προμηθευτή.

[ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ] – Ρυθμίσεις λογιστηρίου: Προστέθηκε η δυνατότητα πολλαπλών σημείων πώλησης

  • Για να σιγουρευτείτε ότι η ενημέρωση έχει περάσει σωστά, στο κεντρικό μενού του προγράμματος πατάτε συγχρόνως τα πλήκτρα Ctrl και V. Θα πρέπει να σας εμφανίσει Έκδοση προγράμματος: 2024.5.281/ Έκδοση βάσης δεδομένων: 149